mandag den 5. januar 2015

Spirulina går under betegnelsen "Superfood"

DXN er det første selskab i Malaysia til at producere Spirulina fra dyrknings processen til færdigvarer. DXN Spirulina bliver naturligt dyrket ved anvendelse af de bedst udvalgte arter. Det dyrkes i en rene vandbassiner og ingen pesticider eller ukrudtsmiddel anvendes. Det fås i tablet og kapsel former, der passer til dine behov.


Hvad er Spirulina?
Spirulina er 100% naturlige og en meget nærende mikro blågrønalge. Det blev opdaget i Sydamerika og Afrika i naturlige alkaliske søer. Denne spiral formet alge er en rig fødekilde. I lang tid (århundreder) har denne alge udgjort en væsentlig del af kosten for mange samfund. Siden
1970'erne har Spirulina været velkendt og almindeligt anvendt som et kosttilskud i nogle lande.

Spirulina er rig på vegetabilsk protein (60 ~ 63%, 3 ~ 4 gange højere end fisk eller oksekød), multi vitaminer (vitamin B 12 er 3 ~ 4 gange højere end dyr lever), hvilket især mangler i en vegetarisk kost. Den indeholder en lang række mineraler (herunder jern, kalium, magnesium Natrium, Fosfor, Calcium etc.), en stor mængde af beta-caroten, som beskytter celler (5 gang mere end gulerødder, 40 gang mere end spinat), store mængder af gamma-linolensyre eller GLA (som kan reducere kolesterol og forebygge hjertesygdomme). Endvidere Spirulina indeholder Phycocyanin (anti-inflammatorisk aktivitet) som kun kan findes i Spirulina.

I USA, har NASA valgt at bruge det til astronauters mad i rummet, og de planlægger endda at dyrke og høste det i rumstationer i den nærmeste fremtid.

Hvem skal tage Spirulina?

1. Børn der ikke kan lide eller får nok grøntsager og eller har en ubalanceret fødeindtagelse.
2. Teenagers, under deres hurtige vækstperiode har de brug for tilstrækkelig tilførsel af næringsstoffer. Spirulina er ideel til dette.
3. Gravide mødre, der har brug ekstra næringsstoffer.
4. Seniors der har svært ved at kunne spise sine 3 måltider om dagen.
5. Sports elskere eller atleter, der har brug for ekstra næringsstoffer for at holde deres energi niveau op.
6. Moderne travle mennesker, der ikke har tid til at spise god mad.
7. Patienter eller folk der har brug for store mængder af næringsstoffer for at komme sig (i samråd med lægen).
8. Vegetarianer der kræver ekstra næringsstoffer.