DXN er
det første selskab i Malaysia til at producere Spirulina fra
dyrknings processen til færdigvarer. DXN Spirulina bliver naturligt
dyrket ved anvendelse af de bedst udvalgte arter. Det dyrkes i en
rene vandbassiner og ingen pesticider eller ukrudtsmiddel anvendes.
Det fås i tablet og kapsel former, der passer til dine behov.
Hvad
er Spirulina?
Spirulina
er 100% naturlige og en meget nærende mikro blågrønalge. Det blev
opdaget i Sydamerika og Afrika i naturlige alkaliske søer. Denne
spiral formet alge er en rig fødekilde. I lang tid (århundreder)
har denne alge udgjort en væsentlig del af kosten for mange samfund.
Siden
1970'erne har Spirulina været velkendt og almindeligt anvendt som et kosttilskud i nogle lande.
1970'erne har Spirulina været velkendt og almindeligt anvendt som et kosttilskud i nogle lande.
Spirulina
er rig på vegetabilsk protein (60 ~ 63%, 3 ~ 4 gange højere end
fisk eller oksekød), multi vitaminer (vitamin B 12 er 3 ~ 4 gange
højere end dyr lever), hvilket især mangler i en vegetarisk kost.
Den indeholder en lang række mineraler (herunder jern, kalium,
magnesium Natrium, Fosfor, Calcium etc.), en stor mængde af
beta-caroten, som beskytter celler (5 gang mere end gulerødder, 40
gang mere end spinat), store mængder af gamma-linolensyre eller GLA
(som kan reducere kolesterol og forebygge hjertesygdomme). Endvidere
Spirulina indeholder Phycocyanin (anti-inflammatorisk aktivitet) som
kun kan findes i Spirulina.
I USA,
har NASA valgt at bruge det til astronauters mad i rummet, og de
planlægger endda at dyrke og høste det i rumstationer i den
nærmeste fremtid.
Hvem
skal tage Spirulina?
1. Børn
der ikke kan lide eller får nok grøntsager og eller har en
ubalanceret fødeindtagelse.
2. Teenagers,
under deres hurtige vækstperiode har de brug for tilstrækkelig
tilførsel af næringsstoffer. Spirulina er ideel til dette.
3. Gravide
mødre, der har brug ekstra næringsstoffer.
4. Seniors
der har svært ved at kunne spise sine 3 måltider om dagen.
5. Sports
elskere eller atleter, der har brug for ekstra næringsstoffer for at
holde deres energi niveau op.
6. Moderne
travle mennesker, der ikke har tid til at spise god mad.
7. Patienter
eller folk der har brug for store mængder af næringsstoffer for at
komme sig (i samråd med lægen).
8. Vegetarianer
der kræver ekstra næringsstoffer.